سئوالات متداول

من چند جلسه بیام حالم خوب میشه؟

دوست عزیز بعد از انجام مصاحبه ی بالینی و در صورت لزوم گرفتن نقشه مغزی ، توسط درمانگرتون پروتکل درمانی برای شما تعریف میشه که بنابر این پروتکل، تعداد جلسات مشخص خواهد شد…

چرا تعداد جلسات باید بالا باشه؟

تعداد جلسات درمانی به عوامل مختلفی از جمله نوع مشکل،پیشرفت روند درمانی، محدودیت هزینه و بیمه،وضعیت روانی مراجع،شدت علائم و مدت زمان بروز آنها و حمایت و همکاری اعضای خانواده و اطرافیان شما بستگی داره و به دو صورت کوتاه مدت و بلند مدت اجرا میشه و خوشبختانه امروزه اکثر مشکلات تنها به درمان های کوتاه مدت نیاز دارن اما با این حال برخی مشکلات نظیر درمان اختلالات شخصیتی نیازمند درمان های بلند مدت است.

چجوری میتونم حالمو خوب کنم؟

دوست خوبم پروسه‌ی روان درمانی فراز و نشیب‌های زیادی داره و قرار نیست در طول این مسیر همیشه حس و حال خوبی رو تجربه کنی، در واقع بخش اعظمی از این حال خوب به تو و پشتکارت بستگی داره. پیگیری منظم جلسات درمان، همراهی با درمانگر و در صورت لزوم انجام تکالیف جلسات تراپی، سرعت درمانت رو برای رسیدن به حال خوب بالا میبره…

میشه هزینه درمان تکمیلی رو از بیمه گرفت؟

همراه عزیز در در حال حاضر بیمه های معمولی هزینه‌های این روش درمان رو قبول نمیکنن اما در صورتی که بیمه تکمیلی شما هزینه جلسات مشاوره یا درمان‌های تکمیلی نظیر نوروفیدبک و TDCS و غیره رو متقبل بشه، میتونید گواهی جلسات درمانیتون رو از ما دریافت کنید و به بیمه ارائه بدین.

چجوری میتونم وقت بگیرم؟

برای هماهنگی تایم ویزیت میتونید با شماره ۰۹۱۰۰۵۰۵۰۹۱ ـ ۲۲۲۷۷۳۵۴ تماس بگیرید یا از طریق واتس اپ شماره ۰۹۱۰۰۵۰۵۰۹۱ با ما در ارتباط باشید.

TDCSچیه و چکار میکنه؟

یکی از روش های تحریک الکتریکی مغز از روی جمجمه ست  که در این روش برخی از نواحی خاص مغز رو توسط یک جریان الکتریکی ضعیف که حداکثر ۲ میلی آمپر است تحریک میکنن و از این روش درمانی در درمان اختلالاتی نظیر میگرن،‌ افسردگی، بازتوانی بعد از سکته مغزی، اختلالات اضطرابی، دردهای مزمن و… استفاده می کنن.

نوروفیدبک چیه؟

نوعی درمان تکمیلی و همچنین نوعی ابزار جدید و نوین برای بهبود اختلالات و تقویت عملکرد مغزه که تلاش میکنه با استفاده از ثبت امواج EEG و دادن بازخورد عصبی به فرد، نوعی خودتنظیمی ایجاد کنه و اون رو به مغز آموزش بده، در این درمان فرد با توجه به پیشرفت یا توقف بازی و همچنین گرفتن پاداش و امتیاز یا تغییرات بوجود اومده در صدا یا پخش فیلم، به شرایط مطلوب یا نامطلوب امواج مغزی خود پی برده و سعی در اصلاح امواج مغزی خودش میکنه. این روش درمانی نوعی یادگیریه و مغز یاد میگیره خودش رو به بهترین شکل تنظیم کنه.

درمان نوروفیدبک برگشت پذیره؟

همراه گرامی در نوروفیدبک برای کسب نتیجه بهتر حاصل از درمان و پایداری طولانی مدت، تعداد جلسات باید به گونه ای باشه که درمان رو تکمیل کنه. اگر دوره ی درمانی ناقص باشه و به اتمام نرسه سبب عود نشانه ها و علائم در شما میشه و همچنین برای داشتن یک درمان کامل، رعایت کردن ترتیب جلسات، همکاری خانواده و رعایت تمامی راهکارها و راهنمایی های درمانگر ضروریه.

نوروفیدبک چه کمکی به حل مشکلم میکنه؟

نوروفیدبک نوعی روش مکمل برای درمان های روانشناختی و دارویی محسوب میشه و در درمان اختلالاتی نظیر ADHD، اختلالات اضطرابی، کمبود توجه و تمرکز، افسردگی، میگرن،استرس پس از سانحه و… مفیده.

بعد تموم شدن جلسات نورو امکان عود کردن مشکل وجود داره؟

در صورتی که شما تروما و آسیب شدیدی رو تجربه کنید یا مغزتون از نظر فیزیولوژیکی آسیب ببینه، این امکان وجود داره اما درغیر این صورت وقتی مغز مهارتی رو یاد میگیره دیگه اون رو فراموش نمیکنه…

TDCS همون RTMS هست؟

خیر در روش RTMS از مغناطیس و در روش TDCS از جریان بسیار ضعیف و در حد میلی‌آمپر برای کمک به سلولهای مغزی استفاده میشه.

چرا هزینه درمان تکمیلی بالاست؟

هزینه ی این روش های درمانی به هزینه های جانبی دستگاه و مواد مصرفی، مشکل شما و لیست اقدامات تشخیصی و درمانی لازم برای رفع آن، تعداد جلسات درمانی، وجود برخی آسیب شناسی‌های همزمان که در پروسه ی درمان براتون اتفاق میفته و به درمان اون ها نیاز دارید و تعداد متخصصین و درمانگرهای درگیر در فرایند درمانی شما، بستگی داره…

نوروفیدبک باعث ضعف بینایی میشه؟

نه دوست عزیز، در نوروفیدبک سیگنال‌ها حالت تهاجمی یا آسیب زننده ندارن و تنها کاری که این دستگاه انجام میده ثبت امواج هست و به همین دلیل میتونم بگم که نوروفیدبک هیچ عوارضی برای شما نداره …

اختلال وسواس هم با نوروفیدبک قابل درمانه؟

بله پژوهش‌ها نشون داده که استفاده از نوروفیدبک در زمینه درمان اختلالات وسواسی کارایی بالایی داشته و همچنین نتایج مثبتی به همراه داره. در درمان وسواس با نوروفیدبک تلاش میکنیم از طریق کنترل واکنش به احساسات، الگوهای فکری و رفتاری شمارو تغییر بدیم یا به عبارت دیگه اون قسمتی از مغز که به وسواس مربوطه توسط نوروفیدبک دوباره تربیت بشه…

بی اشتهایی شدید هم میتونه تبدیل به اختلال بشه؟

بله دوست عزیز به طور کلی بی اشتهایی شدید یکی از انواع اختلالات خوردنه اما برای بررسی بیشتر و تشخیص گذاری دقیق بهتره به یه متخصص در این حوزه مراجعه کنید…

ایا نوروفیدبک برای درمان سردرد هم موثره؟

بله با این روش وقوع و شدت حملات سردردهای میگرنی کاهش پیدا میکنه.

ایا نوروفیدبک عوارض داره؟

خیر تا کنون عوارض خاصی برای نوروفیدبک گزارش نشده.

نوروفیدبک رو از چه سنی میشه انجام داد؟

درمان نوروفیدبک رو میشه از ۶ سالگی تحت نظر روانشناس و نوروتراپیست انجام داد.

نقص توجه و تمرکز با چند جلسه نوروفیدبک درمان میشه؟

همراه عزیز در زمان مراجعه حضوری با توجه به سن ، شرایط زندگی و میزان توجه و تمرکز فرد و اثرات جانبی که در طول زندگی به وی وارد شده تعداد جلسات لازم برای رفع مشکل مشخص خواهد شد.

جلسات نوروفیدبک چقدر طول میکشه؟

معمولا هر جلسه‌ی درمانی نوروفیدبک بین ۳۰ الی ۵۰ دقیقه است.

فرزندم اضطراب شدید داره،با چند جلسه نوروفیدبک درمان میشه؟

همراه عزیز به طور معمول تعداد جلسات نوروفیدبک ۲۰ تا ۶۰ جلسه است و زمانی که درمانجو به صورت حضوری مراجعه کنه با توجه به سن ، شرایط زندگی و گستردگی اضطراب تعداد جلسات مشخص خواهد شد.